Giften


Wij werken geheel als vrijwilligers, zonder vergoeding. We zijn hierdoor compleet afhankelijk van uw giften.

We hopen dat u instapt in dit geweldige werk onder de allerarmste en het samen met ons mogelijk maakt dat de allerarmsten hiern in Roemeniƫ weer hoop krijgen.

Giften kunnen worden overgemaakt naar:
Bank rek. nr. 1561.77.854
IBAN: NL14RABO0156177854
t.n.v. Stichting Zody
Kadepad 17
Raamsdonksveer
Nederland


Stichting Zody is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel en heeft de ANBI-status. Hierdoor kunt u, afhankelijk van uw inkomen, tot 52% van uw giften terug ontvangen van de belasting!

Stichting Zody garandeert dat elke euro die u geeft volledig voor 100% naar Roemeniƫ gaat: alle administratieve kosten in Nederland worden door een sponsor gedekt. Nederlandse bestuursleden ontvangen geen beloning en/of vergoeding voor het werk dat ze doen.

Stichting Zody bestaat sinds 23 december 2009 en is te vinden op de nationale anbi-site van de Nederlandse belastingdienst (zoek onder ' Zody').

 

paypal


Donaties kunnen nu snel en veilig via PayPal.


paypal

Let op: PayPal donaties zijn niet belastingaftrekbaar!

Als u geen PayPal-account heeft kunt u er hier eentje aanmaken:

* PayPal is een eenvoudig manier van betalen, gebaseerd op een pre-paid account, waarop u van uw bankrekening geld overmaakt. PayPal wordt ook geaccepteerd bij de meeste online shops en maakt de creditcard steeds meer overbodig op internet.

 

Image Gallery

Wees betrokken

Het werk hier is alleen mogelijk dankzij uw betrokkenheid. U kunt ons op verschillende manieren helpen. Klik op een link hier beneden en wees vandaag nog betrokken:

Support

Giften kunnen worden overgemaakt naar:

Bank rek. nr. 1561.77.854
IBAN: NL14RABO0156177854
t.n.v. Stichting Zody
Kadepad 17
4941 EA Raamsdonksveer
Nederland


This template downloaded form free website templates