Programma's


De programma's zijn de spil van ons werk. Het zijn havens van rust en vrede in de krottenwijk en het zijn de momenten waar de kinderen en tieners samenkomen en we ze over Jezus Christus vertellen en ze Bijbelse principes leren. De programma's zijn vooral in de avonden en het weekend, zodat de schoolgaande kinderen ook kunnen komen. De afgelopen jaren hebben ruim 300 verschillende kinderen en tieners onze verschillende programma's bezocht. Op het moment hebben we rond de 10 programma's, voor verschillende doelgroepen (zie rechts). Wekelijks bereiken we ongeveer 250 kinderen/tieners. Een aantal daarvan bezoekt meerdere programma's en op het moment hebben we een kleine groep tieners waar we meer in investeren.

 

Praktische hulp

depotIn de krottenwijken is een tekort aan bijna alles. Vele families vechten om te overleven en hebben vaak honger. Daarom proberen we, waar we de mogelijkheid hebben, praktisch te helpen. We hebben een kledingdepot van ruim 50m2 waar we kledingpakketten maken voor de families. Daarnaast helpen we incidentieel ook met voedsel, brillen voor schoolgaande kinderen en schoolspullen.Kamp

Om meer te investeren in onze kinderen en tieners zijn we bezig met de opbouw van een zomerkamp. We hebben een stuk grond, op 12 kilometer van de wijk, waar we in een paar zeecontainers een kampgebouw willen opzetten.

Onze droom is om kinderen en tieners, die constant tussen de vuilnis wonen en werken, voor een periode mee te nemen naar een schone en rustige omgeving. Een plaats waar ze kunnen ontspannen, maar waar we ook de tijd hebben om persoonlijk met ze te praten en ze te helpen en bemoedigen.


Image Gallery

Wees betrokken

Het werk hier is alleen mogelijk dankzij uw betrokkenheid. U kunt ons op verschillende manieren helpen. Klik op een link hier beneden en wees vandaag nog betrokken:

Support

Giften kunnen worden overgemaakt naar:

Bank rek. nr. 1561.77.854
IBAN: NL14RABO0156177854
t.n.v. Stichting Zody
Kadepad 17
4941 EA Raamsdonksveer
Nederland


This template downloaded form free website templates